Pandion K9 8’1″ # 40-90 g.

1.300,00 kr.

1 på lager

Varenummer (SKU): PA-K9-M Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Vi ville lave nogle seriøse geddestænger, med den højeste ydeevne i forhold til at kaste, kontrollere agnen og i sidste ende bekæmpe og håndtere trofægedden, når den endelig slår til.

Resultatet er K9 stængerne.

Men de viste sig at være så meget mere end en Predator-stang, da de er lige så perfekte til bundfiskeri fra en båd efter pighvar eller rødspætte og endda til at kaste jigs efter den mægtige helleflynder eller andre store beboere i havet.

Den er dog først og fremmest designet til at kaste hårde og bløde lokker til gedder.

 

Den hurtige og sprøde, men ret dybe handling vil sende din lokke ud i horisonten, og den distinkte rygrad giver stangen sin tufkarakter, mens den stadig holder stangen følsom og delikat, så du kan kontrollere og mærke hver eneste lille bevægelse af din lokke.

Den er overraskende let, grundet den specielle måde, vi har designet emnet på, som er lavet i 40 tons HM/UD japansk carbon. Vi har endda tilføjet et ekstra lag vævet carbon til de 2 bundsektioner for ekstra kraft, når man kæmper mod store fisk…

Stangen er smuk dyb “British Racing Green” med matchende gevind og fittings.

Stængerne er i 4 stk for nem transport, og hver led er ægte Spigot for maksimal styrke og minimal effekt på stangens handling. Og det kommer de selvfølgelig i et cordura-transportrør.

De lette Non-Tangle SIC guider bidrager til denne stangs ydeevne.

Håndtaget er en blanding af gummikork og EVA af højeste kvalitet for en glat overflade.

Funktioner:

  • 40 ton HM/UD (Højmodul/Ensrettet) japansk kulstof
  • Delt håndtag i gummikork + Super grade EVA til skridsikker overflade
  • 4 stk for nem transpotation
  • SIC guider
  • Prikker for nem montering af stang
  • Cordura rør