KW Ørerens med krokodille olie

95,00 kr.

Ørerens med krokodille-olie til hunde og katte.

Et innovativt produkt, der er med til at holde øregangene sunde og fri for ørevoks.
Et naturligt alternativ ved genstridige ører.
Neutral ph værdi.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): HOT04 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Et innovativt produkt, der er med til at holde øregangene sunde og fri for ørevoks.
Et naturligt alternativ ved genstridige ører.
Neutral ph værdi.

Brugsanvisning:

Dryp 2-5 dråber KW ØRERENS MED KROKODILLE-OLIE i øregangen, og massér forsigtigt basisøret efter behov. Drej hovedet lidt på skrå og massér det løsnede ørevoks ud af øregangen, eller lad hunden eller katten selv ryste det ud. Synligt ørevoks bør fjernes forsigtigt, evt. med en vatpind.

Tag et øre ad gangen. Ved stærk tilsmudsning kan processen gentages.

Ingredienser: Aqua, Propylene Glycol, PEG- 40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorhexidine, Crocodile Oil, menthol, Aloe Barbadensis Leaf Extract powder,
PH 6,5.
Croccillin produkter.
​​​​​​​Indhold 25 ml.

KW KROKODILLE-OLIE PRODUKTER – et helt naturligt valg.

KW Krokodille-olie produkter til dine dyr er 100% naturprodukter med den unikke krokodille-olie.

Krokodillen er det ældste nulevende væsen på vor klode.

Den har ikke forandret sig genetisk i mere end 250.000.000 år, og har således som et af de eneste væsener kunnet modstå alverdens naturkatastrofer, klimaændringer, forurening mm. For nogle år siden opdagede et filmhold fra BBC, at krokodiller på den mærkværdigste vis heler sår og infektioner meget hurtigere, end vi ser det hos os selv og vores dyr.

Observationen blev undersøgt yderligere og efter flere besøg på krokodillefarme viste prøver, at det er i krokodillens sparsomme fedtlag, hemmeligheden ligger. I lighed med små afrikanske giftfrøer indeholder krokodillens fedtvæv et stof, der ved nærmere undersøgelser har vist sig at have mange unikke egenskaber.

Alle produkter er naturprodukter, fremstillet af de fineste råvarer, skabt af naturen selv. Der forekommer ikke parabener i produkterne.

Din sikkerhed: Alle produkter er importeret med CITES certifikat. CITES er en international konvention til kontrol af handlen (over landegrænser) med vilde dyr og planter. Det sker gennem overvågning og regulering af den internationale handel. Målet er kun at tillade en bæredygtig handel. I Danmark er CITES underlagt Miljøministeriet.